Söndag.

Natta är trött! sovit lite väl mycket i natt tror jag! ^^ Men det är bara och lägga sig i kväll och sova bort tröttheten :D Hur man nu gör det. Idag har jag varit hemma hos morsan, vi har rensat kylskåpet och lite sånt.. träligt med så stort kylskåp bara! Men annars har jag inte gjort något speciellt. suttit och lyssnat på musik, väntar på att få åka hem, det är skönt och vara på landet, men asså, saknar att få vara ensam. ska jag vara här ute måste jag HA EGET rum, och det har jag inte! jag får vara instängd i alex rum. MEN DET ÄR INTE MITT!! vill hem till min säng. Men vi får la se vad som händer. Jag sitter och skriver lite dikter. Och det är så nice! :) L Winnerbäck i hörlurarna på högstavolym! Och sitter och slör glor på tv. Får vi se vad som händer i veckan.
Puss

Lördag!

Dagen idag har varit lång. Sömnlös natt och sen umgås med släckten hela dagen, det är väl kanske inte mitt prio ett! Men det gick bra, fick bara några få ryck! Men det är som det är. Gick ju bra med början till minnesboken. Och i morgon ska jag sätta mig ner och ta hem alla bilder från studenten så mitt scrapbooking album kan bli klart. :) vart så himmla sugen idag! och göra mitt bara mitt<3 Men annars har jag inte gjort mycket, följde med mamma och skjusa anette till västra harg! :D och ska la snart åka och hämta dom också ! :D

Sen Geekiga jag har faktist kollat på melodifestivalen idag! Ojojoj, Natta har slagit i huvudet. Eller inte, mest socialt med familja! ^^ Men men nu ska jag döda typ en och en halv timma framför datorn! Wish me luck!

Känslan från förr

Du knackade på min dörr,
det var precis som förr.
Det pirrade i hela kroppen,
när faller sista droppen?

Samma saker vi alltid gör,
så kommer det vara tills vi dör.
Men du vårt mönster bröt,
jag tänker, nu är det kört.

Du min hand tog,
kollade på mig och log.
Ditt närmande gjorde mig svag,
varför hände de här just idag?

Dina läppar mötte mina,
jag tänker på dina ögon så fina.
Din beröring var så underbar,
jag är helt sårbar.

Så höll vi på under den dagen,
det ger mig smärtor i magen.
Jag kan inte förstå,
varför hände det bara då?

En farvälkyss fick jag,
det var en underbar dag.
Jag aldrig mer dig se,
jag kan ju böna och be.

Men det funkar inte heller,
du sa att du var ärlig när det gäller.
Det är du tillviss del,
men jag hade så fel.

Jag trodde jag var något för dig,
det var vad du sa till mig.
Inte att det var du och jag,
men att jag var något för dig var dag.

Jag blev din slit och släng docka,
men ändå mitt hjärta du chocka.
Nu säger jag farväl som förr,
tills nästa gång det knackar på min dörr.

Fredag.

Hejsan Hoppsan.
Natta är sjuk! Eller har varit i natt, Haft världens huvudvärk under hela förmiddagen så låg i sängen till typ halv två. Sen blev det ta en huvudvärkstablett och en dusch, Sen har jag bara packat. Blir och fara ut till morsan på landet och vara där hela helgen! : ) Och det duger väl för ett helgs nöje. Ringde min barnmorska idag också ^^ det var lite halvroligt. Enligt henne så stod det att senast jag var där i jornallerna var oktober 06 ^^ och det stämmer inte alls. Men det var bara och uppdatera så såg hon att senast jag var där var i December ^^ Men nu har jag nytt recept, när jag skulle hämta ut p-staven så fanns den inte på apoteket. Men nu får jag la görat! ^^ Smart-Ass.
Får ju inte glömma att Sanna och Lucas kom hit på snabbis fika också! ^^ Dom hade köpt semlor till sig själva, men Natta fick smaka lite iaf.

Men nu blire la och packa ner datorn och lite så. För jag tänker inte sitta på landet utan dator. Näe det kan ni glömma. Får dock hoppas på att jag kan få kabel till internet hemma ^^ så slipper vi det mobila bredbandet. Det är ganska tjurigt hemma. så länge du inte är på övervåningen då funkar det prima. Men jag tillbringar inte mycket tid där! ^^

Puss

Blev en bild på Lisa och Jag! <3 Miss her <3

Torsdag!

Handlat och grejjat hela förmiddagen.. Varit med mamma och handlat och fixat.. åkt runt som tusan! men jag fick en blomma, makaroner, spagetti och skit ;) min mamma är snäll! ChilliConeCane står på matschemat idag! :)

Natta har nu spotify! YEY! fem poäng till mig..

Ingenting mer intressant som hänt i mitt liv. Och kommer väl inte hända så mycket mer. Men jag är döende trött så blir nog och vila :)

Onsdag

Dagen idag, har väl varit som alla andra dagar. Har inte gjort något speciellt. träffat Tillman, swanö, johanna, affe, jonas en sväng på stan, sen sprang jag på Ellen. Och sen åkte jag hem, hade lite tråkigt på stan. Och då kom Sanna Och Lucas på kaffe & Varm Oboy. Sen har jag inte gjort mycket mer. Och har väl inte tänkt och göra något spec. funderar på att gå och lägga mig faktiskt. Jag har sån huvudvärk! Jag har blivigt irriterad. allting vände som en hand! Fan! ÅHHHH, jag kokar! INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA.INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA. INTE KÄNNA, INTE TYCKA, INTE TÄNKA.

ÅHH vad larvig jag är!

Time To Shine!

Jag måste bara skryta lite. Natta fick för sig att hon skulle gå ner i vikt som nyårslöfte. Jag skaffade gymkort, och tänkte lite grann på kosten, har tagit bort NÄSTAN allt godis eller liknande. Och natta är -5kg! ^^ Detta ska forsätta! ^^ För det gör natta glad! *SMILE*

Gratta mig?

Tisdag.

Tog lite sovmorgon idag, blev visst lite sent inatt! : ) Så jag gick upp kvart i elva. Det var skönt, längesen jag sov så bra. Men sen gick jag ner till tvättstugan och oj, titta Natta fick tvätta idag! Och i helvete med att man inte måste sitta och kolla på tvättmaskinerna, satte på dom, gick upp till sanna en sväng, sen gick jag ner efter 50 minuter, den ena maskinen var klar då. Hängde upp det, och sen satte jag på en ny, som bara skulle ta 34 minuter, och i 30 minuter fick jag stå och glo på en maskin som hoppade mellan 1 min kvar och 0 min kvar! :O jag blev tokig. Sen vart båda maskinerna klara, torktummlarn igång, och hängt all tvätt. Ska snart gå ner till lilla tvättstugan snart igen! och se om någonting har blivigt torrt. Sen ska jag ha en tvättstuga i morrn igen.. måste nämligen tvätta mina sängkläder igen.. Av någon konstig anledning har det hamnat kaffe fläckar på mitt täcke. Och då kan man lika gärna ta allting samtidigt! Bara för att jag kan. Sen har Lars varit här en sväng! ^^ det var trevligt faktist! Får se vad dagen har mer och erbjuda idag. Ingenting speciellt står på schemat.

Dagens musik-lista
Lars Winnerbäck - Mamma är säkert nöjd
Lars Winnerbäck - I dina ögon
Lars Winnerbäck - Singel
Lars Winnerbäck - Elden
Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig
Lars Winnerbäck - För den som letar
Lars Winnerbäck - Lycklig och förvånad

Idag äre bara L Winnerbäck som gäller^^
Men nu sticker jag till tvättstugan!

Midnatts bakning!

Kan man ju lugnt säga. Jag fick för mig och göra negerbollar typ tio i tolv. Vilket jag ska käka antingen senare eller i morgon! vart as trött när jag la mig i sängen igen! ^^ men men en halvsatts negerbollar bara för jag tycker det är gott! Älskar negerbollar! ^^ Men ja vi får se vad jag hittar på för dumheter mer! :)

Njut utav bilderna så njuter jag utav negerbollarna :D



Måndag

Musiken på högsta volym, städhumöret kom visst igång. Diskat och plokat. Torkat och damsugit. Känner mig ganska duktig idag! Men det blir väl så när man skjuter upp städningen. Sitter nu och gör i ordning skivorna jag ska ha gjort ett par månader nu *skäms* Men nu har jag fått alla låtar. Och skivan är full. Nu ska det bara bränas fyra stycken. Sen ska jag göra mat, Kroketter och Snitzel står på schemat. Gött ska det bli i alla fall. Till kvällen får vi se vad som händer, blir nog och ta det lugnt. Öppna en bok, lät som en bra idé! :) Men det kan ju alltid ändras!

Låten som går om och om och om igen
Lars Winnerbäck - Mamma Är Säkert Nöjd

Det blev sommar för fröken Svår.
Det blev äntligen en pause i alla böcker och tentor.
Det blev fest i en studentkorridor.

Fröken Svår kastar skit på alla fulla studenter.
Fröken Svår är så konstigt yr.
Hon sitter och gungar på andra planeter,
medan mamma sitter hemma och syr.

Fröken Svår sover över hos en vän, som det heter.
"Fröken Svår är så stilig och smal,
klart hon har sina kval, men hon är helt normal."

Mamma är säkert nöjd.
Fröken Svår är så begåvad i metafysiken.
Hon hade femma i matte och slöjd.
Gör nu inte mamma besviken.

Fröken Svår är en sån bra kameleont.
I fem år, med snö, har hon smugit och ljugit.
Fröken Svår sysslar inte med sånt.
Nej, klart hon inte gör, det har ju mamma förbjudit.

Mamma sitter hemma och syr.
Tänk att dottern är ute på så roliga fester.
Hon är färdig med alla bestyr.
Allt är klart för deras årliga seglarsemester.

Fröken Svår har gömts i snö.
Hon var så konstigt slö och ville bara dö.

Men mamma är säkert nöjd.
Allting fungerar så bra i praktiken,
och livet är frid och fröjd.
Gör nu inte mamma besviken.

Fröken Svår gör små saker i smyg.
Där hemma sitter mamma och syr i sin lycka.
Nåt förljuget med alla betyg.
Nåt förljuget med poäng och förbud, kan man tycka.

Där fanns inga farliga snår.
Nej, det fanns inga farliga troll, där i huset.
Bara mamma och fröken Svår.
Vem har egentligen fört vem bakom ljuset?

Mamma är säkert nöjd.
Solen går upp över huset och viken.
Båten är klar och förtöjd.
Gör nu inte mamma besviken.

Konstigt ljus över slangar,
och dropp på kliniken.
Kanske blir semestern fördröjd.
Kanske blir mamma besviken.

Brist på saker och göra!

Det är söndag, och brist på saker och göra, har inte varit på det bästa humöret idag kan jag ju meddela, men jag fick för mig att jag skulle gå upp till Sanna och sitta av några timmar, och "några" timmar blev det, jag tror jag kom dit vid halv sju - sju. Och kom hem nu, vi har varit skapligt övertrötta! *Petar i näsan* haft vädligt roligt åt internskämt, vilket är "ytterst ovanligt", eller ja det var en lögn, Väldigt ovanligt. Vi har också lyckats mala igenom två disney klassiker. Mulan och sen Svärdet i stenen. Kan säga att det är fruktansvärt mycket vuxen skämt i filmerna, jag har nog aldrig garvat så mycket åt disney filmer som jag gjorde idag, det var iofs många, många årsen jag tittade på disneyfilmer. Men det är ju mängder av små "vuxen skämt". Inte konstigt att man ville se disneyfilmer om och om igen när man var liten, Man fattade ju inte ens hälften?!

Kl är 00.13, Och jag ska faen i mig ta mig en snabbis dusch. Sen blir det nog och krypa ner lite gulligt i sin säng, och sova ett par timmar tills det är dax och sätta på kaffet och Tv, kl 06.30. Vakna med The voice, sen får vi hoppas att sanna är vaken vid 7 halv 8 så jag kan gå upp och våldgästa henne lite grann. Sen morgon dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut, skulle vilja komma iväg och träna men det kanske inte är det bästa beslutet när jag har så jävla ont i halsen, och förkyld. Det får med andra ord vänta tills jag blivigt aningen bättre. Diska står och andra sidan på schemat!

NattiNatti
Kisses & hugs - BF

En blick tillbaka.

Jag satte mig och åkte till skänninge igår. Det var riktigt trevligt. Min mormor muttade mig för att vinna i kortspel xD skööön!

Sen följde jag med Chrille och hans polare ut i snön och hoppade i snöhögar! vilket fick mig att sakna våran tid för många årsen, när man var i skänninge hela tiden och "gänget" var helt ihopsatta, vi hade så jävla roligt ihop. Det är tur att det finns minnen. Saknar det faktist, vi var bara så vi! ^^ Saknar att vara 15 år och allt bara var kul, hade inga större problem med saker, vi gjorde det som vi tyckte var roligt. Och så var det bara. Alltifrån att sitta i väderkvarnsbacken, till att åka runt på moppe och se fula ut ^^ Det var tider det.

Raubtier - Dobermann
Sover du vakar jag,
Min puls är dina hjärteslag,
När du är vaken följer jag,
Vid din sida både natt och dag
När jag är vaken är du allt jag ser,
Och jag skall inte svika, inte falla ner
Det får aldrig någonsin ske,
För världen är vår fiende

Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Alltid tätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag

Du är trygg hos mig, jag är för alltid din
Och ingen djävul kommer någonsin röra vid ditt skinn
Varje ed är sann och de har svurits medan blodet rann
När jag bevisat vad jag kan
Din dobermann

Jag blir här till mitt bittra slut
Evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar

Vakthund, vakthund jag är din vakthund
Alltid rätt intill med både hugg och slag
Vakthund, vakthund, jag är din vakthund
Min heder är din trygghet, trohet är min lag

De satans jävlarna som vill ha dig
Ska få se rabiesattacker när de möter mig
Må fan ta frigjordhet åt helvete med din frihet
Jag är och förblir han
Din dobermann

Välkommen!

Nya bloggen då. Fick lite nog utav min förra. Ska få iordning på denna snart, sen någon gång.. få den lite mer personlig. Men det blir nog skit bra. Ska ni se. Inget speciellt. behövde bara byta lite. Ska se om franticJ1 vill hjälpa mig ^^ Men det vet man aldrig, kan kommer nog snarare bli cp på mig. Men man får la hoppas på något roligt. Dagen idag har varit bra. Seg som ett as efter dagens påhitt. Men men, Sanna bjöd på lite tacos. Sen har jag glott på film med Lars! ^^ Nu ska jag nog puss mig själv god natt! ^^

-BunnyFuck