Bloden slutar aldrig flöda.

Efter ett par dagar, känns det precis som vanligt.. Men jag vill inte. faen! Jag kan in med det en gång till.

Men nu sitter jag med min kaffe kopp och väntar på min mamma.. som kommer med lilla isolde.. :D Jag ska ha henne för mig själv en stund. Kusinvitamin kan! :D

Varför är inte livet enkelt?
för om det skulle vara enkelt, skulle det inte vara värt och leva. Jag antar att det är så det får vara nu. göra det så enkelt som möjligt för mig själv. Jag överlever nog det. och mina vänner också.

Dock, när jag började göra saker för mig själv, känner jag mig så egoistisk.. men de kanske inte är så. Jag kanske borde.. nej!

hm, vad blir det för mat idag så?
Jag får kolla i frysen.

I do not think I can live like this



Jaha, dagen idag har la varit kanon förutom att jag har varit så jävla seg och trött. Men mötet gick bra som jag var på.
Sen var vi också och käkade glass i borenshult! ;) Isolde var så söt när hon fick glass! ;) Jaja, sen blev det åka hem och power-nappa! Sen fick jag hjälp av Emilie och David och köra hem min bil till götala.<3 sen kom jag hem och stod en stund och pratade med David, Emilie och Lars på parkeringen en stund. Och så kom dom upp en sväng för Emilie behövde tvätta sig. så en cigg på det och nu ligger jag i sängen. Det blir la och sova en sväng..

sitter dock i väntan...
Puss

Sweet monday, became the highway to hell!

Hejsan.
Kvällen skulle blivigt en lugn kväll med Emilie, tanken var att hon skulle få känna på känslan vid ett vindkraftverk! Men dom snurrade ju inte idag.. xD så vi drog oss ut en sväng på landet och mest bara satt och hade det göttit! ;) Sen blev natta stucken av en geting.. eller någonting i den stilen! Sen satte jag mig och körde till borensberg sen var jag väldigt svullen... och Emilie ringde sjukvårdsupplyssningen och oj, dom sa direkt att vi skulle åka till akuten. Och halvägs till motala, så fick Emilie ringa en ambulans.. Så jag fick åka plingplong taxi till plåsterhuset. För det spred sig ner mot halsen, sen fick jag massa konstiga tabletter och grejjer.. så blev det att få fara hem efter en timmas väntan.. och det var nog den längsta timmen.. trots att den gick fort. Jaja, nu är jag hemma och Emilie ska sova här.. ifall det händer något. Så nu blire ett rök, sen sängen för hela slanten! sleten är jag iaf.

Jaja.. I morgon kommer Boda hit och dricker kaffe ^^

Annars vet jag bara att jag ska vara på möte.

får inte köra bil närmaste dagarna.. ska äta Tavegyl morgon och kväll i en veckas tid.
Puss

Sunset, Sunrise!

Halloj,
Hemma efter och varit och stor handlat.. 1000 :- åt helvete.. eller handlade ju lite åt mamma också.. men de va ju ingenting.. xD Haha, och så va ja ju på stan och käkade lunch på med eller utan med mammsen och Emilie. Och vad ska man göra nu då? jag vill vara hemma en sväng.. Sen får vi se vad som händer. Kankse åka och käka glass... :D

Men trött som jag vet inte vad idag..uschaen! Näe vi får se om jag orkar göra någonting åt det eller ej. hmm.. :)
nu har jag nog inte mycket mer och säga! :)

Puss

Jag kastade en sten. Och stenen kom längre än jag trodde.

Jaha, hemma efter dagens drablader.. Först var jag ju hemma. Sen blev det och fara till Borensberg. Och käka smörgåstårta hos Emilie och David.. Tackar så mycket.. :) Jag har kommit på att jag aldrig säger tack när jag är där! :O så oförskämt av mig *Natta sitter i ett hörn och skäms*

Jag var så jävla trött så jag drog hemåt tidigt, men jag drog mig inte hemåt iaf. Jag ville inte åka hem. Jag ville göra något aldeles för mig själv. Och då drog jag iväg och kollade på vindkraftverk i klockrike.. Jag satt där i nästan 2 timmar.. Då jag kom unnifund om saker och ting. Det var då "jag kastade en sten, och den kom längre än jag trodde" Och blev kvar i yttligar 3 timmar. Och det gjorde att jag inte känner mig lika rädd längre. Jag känner mig istället jävligt stark.. tillskillnad vad jag gjort senaste dagarna. Nu hände det något.. Nu kanske det blir bättre trots allt.

Jag tackar iaf för trevligt sällskap under kvällens gång.

Men puss då!

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.

Nu har jag suttit i över en timma och tänkt på saker och ting.. Och jag säger nog ingenting till jag har vettigare svar än "jag vet inte"

Jaja, nu blire Family Guy och sen ska jag blaffa runt lite här. Sen blire nog fara till borensberg, och käka smörgåstårta! ;) jaja, jag vill nog inte skriva mer.. jag har inget vettit och säga iaf... Well, tv tv tv tv tv tv tv.

Puss

Äre värre en så här?

Awkward silence

God Morgon!

Jaha, denna dag börjar inte bättre.. har haft frossa under nattens gång, och nu är jag vaken och är yr och har späning i huvudet.. Kan man tänka för mycket?

Mina tankar river sönder mig själv just nu.. Och allt bara snurrar.. Jag blir helt fel i huvudet av allt.. Så idag vill jag egentligen inte gå ur sängen.. för jag vill få en rätsida på allt igen.. Men jag skiter faktist i det och städar ist.. För jag har känslan över att jag inte kan tänka över det nu...

Så nu blir det musik och städ-natta kommer fram ur sin grotta.. för jag tror att städ-natta har varit sjuk senaste månaden... VÄLDIGT SJUK! ujuj, bara vissa dagar hon har gjort lite yttliga städningar.. MEN NU BLIR DET STOR STÄDA! och förhoppningsvis tvätta också!! :P så jag får lite rena kläder.. xD


"X"s is for the Kisses, And the "O"s for the Hugs
XOXO

How you remind me

Hejsan,
dagen idag har varit helt kanoners, vaknade och hade as n i kroppen och allt sånt.. Men Var på våran ö idag och det var kanon skönt, tyst och lugnt.. iofs en liten 1 åring som sprang runt. <3 Men det var ett kanon köp! :) Jag kommer nog spendera tid där med släkten.. :)

Liten på vägen till ön.

Ja, sen åkte jag hem och tog en liten power-napp..

Gött vare..
Sen ringde jag Emilie, och det blev och fara till borensberg.. :) och umgås med dom, och det var ybber trevligt. Det gillar jag, därför ska det göras om.

Fick mat <3 TACKAR ^^ och sen bjöds det på kaffe, 4 koppar (enligt kaffe bryggaren) fick plats i deras stora koppar.. Känner mig en aning beroende ^^

Och så har jag lekt med NEO-CUBES! :) Faen va roligt det var.. har glömt bort hur kul det var.. :D

Jaja, här kommer också bilderna från Lisseberg!

The Andersson Crew! (-Natta)



Här får vi för oss att vi ska åka 5 stycken i Flumeride, gissa om vi var blöta ?



Och Malin vann 2 kg chocklad :) <3

Jaja, jag skulle åka hem och sova.. xD HAHA, men jag blev pigg av att köra bil.. men nu blire la att försöka sova.. :)

Puss

Trött.

gråt aldrg dig själv till sömns... Då vaknar man och har ont i ögonen. plus att jag vakna med huvud värk. Inte min dag i dag känner jag. Tur att jag ska åka ut till ön. Kanske jag inte sagt, farfar har köpt en ö! :) med en stuga på! :) utanför borensberg.. :) Så idag blir det att åka ut och kolla på den! :D

Jag har bränt mig också.. faen bara bränner i över allt.. men jag är inte särskilt röd.. men ont göre. Faen, jävla sol xD Men det var kul på Lisseberg igår.. fy tusan ja... Finns nog inga ord för det. :) Har mängder av bilder.. men det får ni se sen.. har inte tid jusst nu.. Nu ska jag ta en kopp kaffe och vakna till lite.. sen ska jag ju gosa med mamma & Isolde.. <3 I Think I Need It.

Jag finner inga ord, det ända jag hittar är tårar, jag vet inte vad jag känner, jag vet inte vad jag vill.. Jag vill inte såra någon, jag vill inte, jag vill inte.. Men samtidigt jag har råkat tuffa till mig en aning. Och det verkade vara en chock.. Nu kan jag tänka mig att bli ociliviserad..

Världsherraväldet kan man höra genom hundars skall
Världsherraväldet utav pansarplåt och tung metall.
Världsherraväldet kommer skoningslöst att sätta stop för;
soul, funk, disco, rap och all förbannad hip-hop.
Well, höres..
Puss

I try, you tried. Live life while you can

Hejsan,
kvällen forsatte med att sälja.. Och de gick kanoners. Men nu äre slut för idag! nu ska ja nämligen snart gå och lägga mig! Ska upp tidigt som satan i morgon! ;) duscha och dricka kaffe, för att sen fara till götet! ;) Lisseberg hela dagen... och gassande sol ska det bli... FUCK varmt som fan! :P Well, det är mitt midsommar-nöje! ;)

Jaja, kvällen i övrigt har varit att glo på film med Sebbe, Malin och Alexon! :P Och det har varit helt okej. Blev visst en liten rackare idag. En liten rosa pantern blev det. Gött som faen. Men i morgon halv 8 går tåget ifrån motala. Kusin-power kommer de bli.. Malin kommer känna sig utanför... xD Nej då! :P Haha!!

Jaja, Duktig tjej jag är! :)

gjorde ett sånt där värdelöst bös på "nylle-boken" förrut.. "ditt egna dagens citatt"
"Väl vald tystnad säger mer än ord"

Hmm, säger ingenting..

Puss


Grill, Chill

Mina låtar
Spotify! :)

Jaja, idag har jag varit i Boxholm, och grillat och snackat PartyLite.. jobb så härligt asså. Jaha världens rea i Juli! Gå in på http://orkidelinjen.se/ och bli medlemar..och kolla allt. Ni kan få vara med i tävlingar och hitta konsulter och saker och ting. kan ju vara intressant. ;)

Jaja, Annars idag har jag bott i min älskade VOLVO! <3 levererat öl och skit. idag är ju sista dagen innan midsommar! ;)  Så då fick lilla Motala en spark i arslet och ville ha.. annars skulle dom få höra av sig i morgon och då blire inget!! För i morrn äre GBG som gäller. Jaja!

Nicenice. Längtar tills denna helg är över.. längtar till nästa vecka ska träffa lite roliga folk då. Blir bio med Mikis, ska se Eclips! ;) Sen blire jobba. och sen blire fika med Boda.. Tror vi iaf! Haha sen lite hoppas på bra väder så man kan sola och bada! ;)

Livet, Livet, Livet! ;)

Nöt!

Hemma efter en kväll hos Tillman igen.. och de kunde inte bli bättre vettu! Livet rullar på. as roligt som vanligt möe skit snack och massa intressant fakta.

"vissa snor intelligens för någon som inte har den från början!" asg.

Jag vet inte vad jag har och säga.. blir en natt utan mycket sömn igen. Drar i morrn morgon. Sen blire Boxholm. Sen blire ligga på vägen hela dagen igen.. -.- BÖÖÖÖÖÖH Faen, när ska jag få en liten lugn stund för mig själv. Hmm.. Ensam kanske jag borde vara lite oftare. Men whata fuck, näe, då slipper man ju tänka.

Bilder från Dagen

Bosses, Jordgubbs smootie, Ego

BBQ

Hejsan,
Jaha, kursen idag gick kanon! ^^ bara lyssna och sen gå hem. Sen blev det och slänga i sig kaffe, och sen fara till lkpg med Emilie! Nice som faen... :) Käkade på glass på bosses glassbar.. Emilie betalade.. dock kostade 2 glassar med 3 kulor på varje, 30:- haha , räknade lite fel... ;) Nicenice.. sen blev de lite spring. Thihi, sen blev de fara hem och grejja lite.. åka och handla och nu är jag och grillar hos Tillman, NICE SOM FAEN! :D GÖTT SOM FAEN ! Tsatsiki och grejjer. Mmmm, gött gött.. hungrig tjej idag ^^

Puss

I cry because I feel no happiness

Jaha, haft en as rolig eftermiddag.. låg i orlunda och stekte och badade i poolen, bränd är jag iaf... :) Faen bränner på mina kinder och axlar.. STACKARS MIG, eller inte ^^ haha. Sen blev det och fara till verkstan en sväng.. Sen for jag och Malin till väster och jag skulle bara släppa av henne... MEN DÅ KOM JAG PÅ ATT TILLMAN FINNS! :D så blev en as rolig kväll på balkongen med han och Malin! Jag säger bara! "Bull-Fitta så det ser ut som tre lår" HAHAHA.. aa du kvällen bjöd på många skratt och trevligt sällskap.. längesen jag hade så jävla roligt som idag! Faen, pojkar och flickor.. det måste vi göra om.. Typ varje dag! Haha, jaa ni livet skulle bli för kort i sånna fall! :P Tiden går så fort när man har roligt^^ inte konstigt att man rätt vad det är kollar på klockan och blir ap trött! <3

Bilder.

Sola och bada! ^^

The Crew Of Fun!

Ego, och Egoic FAIL! (malin failar mitt snygga jag *surar* )

Näe ni, om ni bara skulle veta. Ni skulle bara känna, ni skulle bara tro, tycka och tänka som jag. Någon gång kommer jag också bli förståd. En dag kommer ni förstå varför jag gör vissa saker. En dag kommer ni också se det hemska som jag ser. Eran Mardröm kommer en dag att bli sann. Min blev det för länge sen. Och när ni lärt er leva med den, då förstår ni att man borde uppskatta livet, men ni kan inte göra det!

Puss

Nu börjar jag bli orolig!

Jaha, ringde då sjukårdsupplysningen i morse.. för under större delen utav natten har jag spytt.. Och halsbrännan ligger på som bara faen! Och dom sa att om det inte har slutat till i morgon så blire ringa vårdcentralen för då har jag troligtvis fått Magsår! Fy faen säger jag bara... Jag är glad om det slutar! Menmen.

på morgonen nu har jag packat alla oriflame grejjerna! :) och sen åkte vi till moster, och firade Albin! ^^ Nice som faen han har lärt sig och säga volvo :) (INTE MITT FEL (A) ) eller han säger {Bolbo} Men gulligt värre.. träffade ju Isolde också.. :) min lilla sjöstjärna..

Nu ser det ut som om solen vill bränna min kropp.. så jag drar ut på äventyr med Malin Igen ;)

Puss

Smile to me Bitch!

Hejsan,
idag hyllar jag premiären för Måndagskubben!! Kanon kul vare, vi hyllar också att jag är nykter, och bara dansa och skämde ut mig galet inför grannen Erik som han tydligen hette! ^^ Haha, Han sa faktist att raggnings momentet var de bästa han varit med om! ^^ Ha!

Men vi dissar halsbrännan! faen har aldrig varit med på make om denna halsbränna. Haha så kan det vara!! ^^ kul att man iaf har något vettit och göra åt saker och ting.

Jaja, kom skapligt med folk till Harrys, dock inte så många som jag trodde, men thats life! ;) Jaja, i morgon hoppas vi på att telefonen plingelilingar! ^^ Men helt hudra på det ska man ju inte vara! :/ MEN MAN FÅR HOPPAS!

Då ska jag bara komma unnifund om vart halsbrännan kommer ifrån.
Nu blire iaf sova. Ska jobba i morrn !

Pics.... Varsegod



Majlin, Ego... Ego ! ;)

Puss

Put on a fake smile and pretend

Första Doppet!

Jaha, då har jag gjort mitt första dopp idag! kanon skönt... kallt till en början men det var gött iaf ^^ Låg och sola med coccosolja också.. och varmt blev det! :) och skönt, mmmm det gillas ^^ Bara gillas^^ tur att jag har något bra att säga om denna dag! ^^ jajemen, och nu har Malin gjort kycklingsallad åt oss också! gött som faen! ^^ haha, tur att jag har den donnan!! :D blev och kolla lite "how i meet your mother" och nu "2 ½ men" gött... gött... gött... Jaja, blir la hoppa in i duschen nu och sen får vi se vad kvällen har och erbjuda... Ska hitta på något med Tillman, om jag orkar jag är så jäkla trött.. och jag BORDE DAMSUGA, BORDE TVÄTTA, BORDE så mycket.. men jag orkar inte får bli i morgon.. förmiddag. för hela eftermiddagen ska jag springa på stan och umgås med en kär gammal vän. Sen blire åka hem igen.. och kanske vara lite ensam? xP

Puss

Skriker inom mig!

Jag måste få ur mig min ilska!! Jag är arg! fy faen, nu sitter jag på den här jävla kursen. Och det är ju "trevligt" tur att man ska till stranden sen! :) Glassa galet. Well. Nejje, men nu vettni. Nu ska det bli en lite omvändning! Helvete. tur att de iaf finns någon och titta på här i världen! :) Thihi, Natta is back on the track! ;)

Puss

Skönhetens dödsgång

haha, så är det, nu sitter ansiktsmasken på. och kroppen är insmörjd! ^^ så jäkla gött! hihi morgondagens bus, är busiga! ^^ Först ung resurs på morgonen.. och tur e la det.. Sen blir det åka och lämna mammas bank kort. Sen blir det och fara till Tillman, och umgås med honom! NICE NICE ! Det gillas verkligen.

Kvällen har beståt av mig och Malin och massa roligheter ofc liksom! <3 Och nu ska vi sova, ligga i sängen och gosa ska vi göra.. ska bara bli av med ansiktsmasken.. och det är om 5 min.

we are born crying, live complaining and die disappointed

Älskar folk!

Bara för att bilen är borta kör man rattfull! ^^ Bra uppfattning folk har!! mig vetligen är inte ens bilen min ^^ och min mamma kör väl vilken utav sina bilar på vilken tid på dynget som hon vill? jaja, tycker verkligen om era uppfattningar.. (Y) Jag körde inte bilen en meter den dagen, och eftersom det inte är min bil så äre la kanske inte så konstig att den inte står på parkeringen? för min volvo står nämligen på parkeringen hemma hos mamma & Pappa! Och är ni så nyfikna på och veta varför... får ni la fråga det! Men tycker om att "mina komisar" har bra uppfattning om mig. <3 Well, not my problems! Bara jävligt irriterande.. MEN då vet jag vad ni har för uppfattning om mig! (Y)

<3 puss

Life is a bitch!

Hellu!
Natta heter jag och jag är jätte glad, för malin malin är hos mig idag :D *toner*

Jajemen, har kommit hem nu och så. var iväg förrut och lämnade Fiaten^^ JAG VILL HA ! :) Men de blir inget med de sirröh. Jaja, Sen kom jag hem och då satt malin och väntade på mig, ho e så sööt!  Sen blev de gå upp en sväng till Sanna, och det var la treligt, i guess. Sen blev de och möta edepil & Linus. Och nu är jag och malin hemma hos mig igen! å får vi se lite vad kvällen har och erbjuda ^^

Kiss my ass fuckers ;)

The one and only!

Hejsan,
då har man kommit hem igen! Resan gick kanon! dock jobbigt.. jag körde sverige, tyskland, danmark, sverige, till jönköping. Min mamma körde asså danmark påvägen ner. och fråb jönköping och hem. När jag kom hem satte jag på tv, men kommer inte ens ihåg vad det var på så jag hade la somnat på två röda.

Sen vaknade jag vid halv ett eller något, så åkte jag hem till mig, är så sugen på att vara hemma, har ju inte varit det sen i torsdags.. Men på dagens schema står det... duscha :D Sen får vi la se... borde la äta något.. OCH JAG SKA ÄTA LAGAD MAT! xD

Puss

Jag kommer aldrig lära mig!

Haha, sitter hemma hos malin, och hon sitter och skriver blogg, så jag blev sugen på ett ordentligen blogg inlägg! :P kvällen igår var kanon kul, jag, emma, malin och murra (Marre) hade en skit trevlig kväll med sång och shots på balkongen, blev kanske lite väl dragen.. Jag hittade liksom sängkläder i köket.. Och jag var fastbunden i sängen och Malin & Emma spydde. Men skit trevligt! helt sjukt.. såg att jag gjort massa dumheter... FAN! men som sagt, jag förstår varför folk skäms över mig. ^^

Jaha, bästa raggnins grejjen.. Jag och Emma kan.. och vi fick faen i mig napp! ;) lämna ens nr på en bil ruta! det var en kanon idé! snygg va han iaf! :P och svar fick vi.. Fränt! ^^ vi måste ju vara bäst asså! ^^

Jaha, hur mår jag då?
Jora, jag mår kanon.. Livet leker med mig... ^^ Faen jag älskar att vara mig! :P Dum som en blondin! Men hårfärgen är ändrad till riktig chocklad brun! :D <3 faen blev as snygg i nya hårfärgen, denna kommer jag forsätta med kan jag medela, det värsta är att namnet låter så gött att jag vill äta upp det.. "mandel chocklad brun" Tötötötööööh.. Mums! :P näe nu ska jag nog krypa ner i sängen..

Jag ska på kursen i morrn igen.. och jag vet inte vad vi ska göra eller varför.. eller någonting. Faen hoppas jag får jobbet! Så jag slipper ung resurs och soc! ^^

Borsta tänderna och hoppa i säng med Malin
"Jag går i säng med min lärare, men lär mig ingenting"
Puss

16 cd skivor och pepp!

Peppar inför i morgon! Tyskland! ^^ sitter och bränner ut skivor.. typ 16 st :P sen blire sova som faen!!

Haha bilder;

Gammal party bild på mig och malin ^^

Full Emma :D
Jajaj resten finns på fejjan ;) eller om de laddas upp i mörrn :P

Grilla!

Grilla för fulla muggar ikväll.. :D
jaja, sallad och massa gött :P nu blire gosa med malin och emma :P <3 sova hos malin iaf!
Bilderna från kvällen kommer ;)

Puss

>MURRA!

Marre har fått ntt smekis ^^ = MURRA :D Ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... full... skicka sms till lars nysss... ehmmmmmmmmmm aa TACK FÖR DIN JÄVLA CIDER! den dricks upp ^^ SHOOOOOOOOOOOOOT! CIIGG!" Ehmm.... Full Full full Aaahh, nattas lill lörda :D PUSS

Folk öl och dunka dunka

Idag pratas det om partajj! Faen druckit flera dagar i rad! Men det är så det ska vara!! Haha gulligt! Jaja så äre och så får det bli... Trevligt, tänker inte skriva några mängder sitter på iPhone igen ;) puss puss Intresserad av att komma hör av dig vetja

Run Car Snow Pen

Hejsan,
trevlig eftermiddag med Tillman! han bjöd på mat.. och *beshamel* sås i örat ^^

Haha malin jag och tillman, vi dricker!  så väster för min del hela kvällen.. blir och färga håret sen också ;) MÖRKT ^^

Älska mig, hata mig.. Jag vet ändå att du älskar mig!! :P
PUSS

I thought you were my fairytale

I thought you were my story,
I'll give the angels a mission.
They will watch over you;
I would never be able to see you sad.
I want to give you everything you want,
But you just turn your back.
So I stand alone,
And hope you have a good time,
but I will never know.
and that is what makes me feel bad.
not because out of you.
Rather, in my paranoid self.



Ibland vet jag inte vad jag ska tro. Det kändes som om jag inte existerar. Det känns som om jag är kapitlet som alla har inlåst i ett kassaskåp, det tas bara fram när jag är i närheten, varför ska det vara som det är? Varför lägger alla bort mig? eller dum fråga.. jag är inte ens en prick, när alla andra är hela eran värld. Faen, jag sjönk... Mina val gör mig till en förlorare, jag känner mig inte ens ihåg kommen, nu helt plötsligt kändes det som om alla spionerade på mig, och bara väntar på att jag ska bryta ihop. PARANOID! :O

Stoltheten skiner rätt igenom mig!

Min stolthet är allt för mig, jag kan inte göra fel, och om jag gör det... så förnekar jag det på grund av min stolthet i kroppen. Och om det nu är så att folk säger emot mig. vänder jag det till min fördel... på något jävla lustigt vänster.. Faen jag måste vara sinnes-sjuk. Hmm inte konstigt att jag är som jag är... inte konstigt att "Life Sucks" Faen har varit ett riktigt as mot folk runt om kring mig! Ha! faen va väl!

Nathalie Andersson, nytt hem, ny livstill!
Lite finare, Lite bättre!


Jag tror tillomed att jag börjar tycka om mig själv! på riktigt nu altså. Natta is back on track!

Försilvrade Tvillingar

En härlig symbol för vänskap!


Tre veckors kursen!

Jaha, då sitter jag på tre veckors kursen på ung resurs! KANON KUL! not. Helt värdelöst, fattar igentligen inte vad jag göra här. men samtidigt vad ska jag göra? jag har inga alternativ. Well, så är det.. jaja, piss tråkigt och allt som har med det och göra. Jaja!! FAEN! Tråååk... klagande Natta idag! hungrig och trött.. och Kaffe sugen FUCK!

puss

Förbannat med!

Hejsan,
Eftermiddagen och kvällen har varit kanoners, jag har plockat lite i lägenheten, och grejjat lite. Sen kom Sanna hit och kollade på hur allt såg ut. Sen blev de och gå upp till henne och dricka kaffe och käka mat^^ KYCKLING & WOK GRYTA! <3 Kanon gött. Sen blev de och fara till Malin, och umgås med henne, hjälpa henne och skriva CV, och även ett till mig! ^^ Kanon kul! Sen blev det och fara hem till mig och nu ska vi sova ihop! ^^ Haha, så roligt har vi ihop! ^^

jaha, i morgon börjar jag på ug resurs igen. Och sen på Tisdag blir det arbetsinterljuv för min del! ^^ skit bra!
kaffe blire nog i morrn med Sanna på mörra där tror jag iaf ^^

Hoppas på att få tvättstugan i morgon också^^
Puss

Maj-lin och jag vi är goda vänner, fast än mycket olika <3

You can´t see my heart!

Mhm, då har man kommit unnifund om ganska möe under dagen. Fy faen, jag brukar kunna hålla saker och ting inne, men idag brast allting.. mamma och pappa ser rakt igenom mig. jaha, då var ju det "löst" Men jag vet i tusan om jag tycker om det.

ja som ni vet har jag varit hos mamma, träffade lill-troll.. hon hade lite halv taskit humör, men de kan ju vara så när man börjar bli sjuk. Nu ska jag göra i ordning lite hemma. IGEN! känns som om det aldrig kommer bli klart, och jag som bara vill ligga och sova hela dagen.. :/  Jaja, lika bra och fixa och trixa lite.

Det finns inget som kan ändra redan tagna steg


News!

Jaha, jag trivs som tusan i lägenheten! :) Nu efter några timmar, så har jag kommit unnifund om att de e nice! ska ju byta ut sängen i morgon, så får liten säng igen.. 140 cm kanske inte är så litet trots allt, men iaf.. jag vill ha min 180 säng.. men den är för stor.

Nu har jag bytt säng kläder och hängt upp alla mina kläder i garderoben. Blir och forsätta städningen i morrn. Ska bara ut till morsan i morgon och grejja lite,träffa lill-troll. kolla på nya baslådan som pappsen köpte till mig, och kolla lite, sen ska pappsen börja bygga ljud i bilen.. gulligt, pappsen är så snäll! Jag är bortskämd åter igen! :D

Näe ni, nu sitter jag och kollar på tv och dricker cider... Emilie och David är här, men dom skulle nog lägga sig på vägen igen! :P

Puss

Ibland äre bara lite väl!

Hejsan,
Ibland är jag bara lite väl mycket! Ibland är jag bara lite väl drastisk! :P

Jaja, nu är snart vardagsrummet klart, Snart blire la och göra resten, eller om man gör det i morgon. För nu är det iaf Kaffe paus med Emilie^^

Händer ikväll då?
puss

Rubrik

Hejsan
Dagarna är långa, men nätterna längre. Igår blev de och fara till lkpg med Sanna, då hon skulle lämna av Lucas. Sen blev de och åka hem till mitt"nya" boende. Tapetseringen är nu äntligen klar! *hoppar och skuttar* Kolla, och känna på mina väggar! Sen blev de datorn en sväng. SÅ drog jag till Malin och Sebbe en sekund innan dom skulle ha skjus till Lkpg, fyllechaffisen är i högsta hugg berädd! På vägen hem från lkpg ringde micke och de var dax och köra på dom också! Trevligt! Låg på vägen från halv 10 till halv 5 i natt! kanon kul! 24 mil totalt! -.- Så blev de förstås köra hem alla fulla och glada människor! Jag var piss trött! Så de blev och lämna folk i Motala, några stycken åkte av i Borensberg... (där man fick en trevlig prat stund *hemlisar*) Sen om två kvar Micke och Linus, Och dom åkte av i Östersta!! Vilket jävla farande de har varit på mig! Men nu sitter jag hemma hos mamma, hon har precis bjudit på Scones och kaffe, och jag har ingenting sovit, så jag lägger mig på soffan och "dör" en sekund! :)

Finns på (mp)

Puss

The Day That I Die



Haha, jävla kult asså! ^^ faen högstadiet.. Det var längesen jag hörde de här.. Lite halv kul och lyssna på.. :)

Jag börjar nog bli lite osäker i mig själv. Det känns inte som om de är så jävla bra som det är. Hmm, varför kan man inte få veta precis vad alla tänker hela tiden? Folk är dåliga på att uttrycka sig om saker och ting.. Hmm.

Jag är hungrig, funderar på vad det finns hemma. *WHAAT, ska Natta äta hemma?*

Puss

Leave me, before it´s to late!

Hejsan,
idag hare varit rörit.. har varit med när min bror har övningskört, så jag har varit östergötland runt känns det som, men helt okej.. lite halv duktigt, dock lite väl möe attityd för min smak. Menmen, sen har jag varit runt och levererat lite bös, så kassan ska komma upp i kurs! ^^ Så de kan bli en snusk resa till! jaja, sen har jag inte gjort så möe, ska väl umgås med micke här nu snart.. eventuellt, ehmm aa! :P

Så så äre, livet leker med mig.. :)
puss

Jag har inget vettit och säga.

Halloj,
idag har jag satt upp Malins hår, och de fick ju kanoners! :P jätte fina blev dom, synd att dom fick sån otur med vädret bara. Sen har jag också varit barnvakt idag! gick kanoners de också! och nu är jag bara trött och sliten.. och ändå ska jag mot all förmodan till östersta ikväll också! :P HAHA, så kan de gå när haspen inte ligger på! ^^

Nu sitter jag hemma hos mig, och kollar på mina vita väggar... HAHA skit snyggt äre här efter att målarna har varit här.. :P

PUSS

"Jag är en riktigt raggare, raggare, raggare"

Hejsan
Dagen idag har la varit speciell, vaknade hos mamma i morse.. Sen kom Isolde, då blev de och leka och pussa på henne. Sen drog jag till psyk! och det gick bra! jag var visst inte dum i huvudet! OJoj vilken chock! :O

Sen blev det och fara hem igen, och grejjsa lite med liten.. Sen blev det och åka till stan och åka till arbetsförmedlingen.. och skriva in sig, träffade Emilie. Sen blev det och hämta Malin och vi åkte ut till götala. Sen bösade vi lite. Sen blev det och fara ut till östersta till Sannas MONSTERMAMMA! ^^ och det var skit kul, och som vanligt sprang tiden iväg.. Men sen blev det och åka hem till Malin, och göra i ordning löshåret.. I morgon blire göra henne snygg till balen! :D

jajaja lycka till oss i morrn.. MEN KANON SNYGG!

Haha, jag och malin har varit lite RÄGGERS IDAG! ;) iaf har vi sjungit det! ;P

PUSS

Old Style!

Hejsan,
idag har jag varit i skolan och muppat runt.. försökte hitta mina betyg.. och de gick ju kanoners! ^^ WIEE, bäst är jag iaf. Sen var jag på ung resurs, och de kunde jag ju lika gärna ha skitit i.. Fick ju faen bara skit där! Det var de dummaste jag har hört "DU ÄR INTE KAPABEL TILL DET, FÖR SÅ HAR DE VARIT HELA VÅREN!!" jag svarar "har ni snackat med pysk?" Dom " Näe, jag ringer nu och kollar de"

GWAH! faen idiot förklarad så de heter duga! Sur som fan är jag i alla fall.
Sen blev de och åka hem och göra i ordning lägenheten! och de gick la bra.. tror jag iaf.. xD får se hur resultatet blir sen, men jag tror de kommer bli kanon snyggt! ^^ Jaja, så kan det vara.

Sen blev de och umgås med sanna, och vi åkte till östersta och hälsade på Sannas mamma, vilket var jädrans trevligt, eller skönt om inte annat, satt och prata säkert hur länge som helst! :) Men men de va nice. Sen forsatte jag umgås med sanna en bit in på kvällen nu. Men nu är jag hos mamma, ska sova här ett par nätter när lägenheten görs om! ^^

I morrn blire och fara in till stan.. Sen får vi la se vad som händer, kanske ska umgås med Micke^^ Men BARA kanske.. ;) Well, så äre...
Pussas


Pics and the fun of to day


Bio med mys i linköping med Mikis <3

Liten sover, och promenixen! ^^
LITEN <3


Ego

Idag i borensberg ^^

Hejsan, vaknade av att mamma ringde och väckte mig... skit roligt.. eller inte, eller nått! ^^ Sen blev de och fara till borensberg och käka frukost hos Emilie & David, TACK.. Sen kollade jag på när dom städade. Sen följde Emilie med mig hem och kollade på mig när jag plockade ner alla mina tavlor och shiit, för nu ska de tapetseras!! xD Sen åkte jag tillbaka till borensberg och åkte ner till strandbadet! ^^ sen blev de pizza i borensberg... se åkte jag hem. Och nu sitter jag hemma och är trött som bara faen! ^^

Just Disappointing

Hello,
blir nog en tidig kväll för mig idag, klockan är tio i ett, och de e dax för mig och kanske krypa ner i sängen.. Ska bara tvätta bort sminket och allt bös först..

Jag har varit ute och hälsat på Sebbe & Malin <3 dom bjöd på tacos så jag är nöjd.. sen blev de och glutta lite film med dom sirrö! Sen blev de och fara in till stan igen.. och hem och bösa lite hemma... Sen vare ut på parkeringen och träffa Micke och Linus.. TREVLIGT! Så satte jag dom två i lilla volvon så fick dom följa med och skjusa hem Ellen, och det var en rolig resa! ^^ de två knäpgökarna i baksättet, de har konstig humor så det heter duga kan jag meddela! xD men men vi skrämde upp Ellen helt totalt där en sekund.. :) Det var skit roligt, jag har aldrig sätt en  människa så rädd och komma ur bilen så LÅNGSAMT, som hon gjorde! skit kul! ^^

Näe ni, nu blire en tripp till mitt badrum och tvätta bort sminket och se om solen går upp i morgon igen.. alltid en besvikelse varje morgon! 

Puss

You gave my life a direction!

Hejsan,
jaha vad ska man säga om dagen idag.. Har väl varit helt okej. Var och jobbade lite.. och shoppade lite.. köpte en ny bikini.. sen också en Hellokitty kjol till lillan ^^ och två rosa tröjjor till henne.. så nu kommer hon bli gör fin! ^^ Näe sen köpte jag lite smycken, så nu har jag lite halsband igen! :) Jaja, sen blev det att fara ut till mammsen.. och umgås med dom... var på skogspromenix med mamma och lill-troll! ^^ Det var en upplevelse! ^^ jaja, nu har jag kommit hem.. och grejjat lite.. blir och umgås en sväng med Sanna ikväll, sen ska jag köra hem Ellen i natt också.. :) Jaja, sen får vi la se vad jag styr med sen..

Ehm, ingen bra dag idag btw... Det blev nog lite fel en sekund där.. FUCK!

Pussar :)

Lie to me, I´m so stupied!

Hejsan,
då var man äntligen hemma, klockan är 4 på morgonen, och jag och Mikis var och kollade på bio... Prince of persia, Mycket bra film faktist! ^^ värd och se! Den hade tillomed sina vitsar! ^^ Sen blev de och åka och hämta Mikis lilla syrra i ryd.. och köra henne hem till mikis! ^^ gick kanoners, jag var dock tvungen till att tvärnita... såg inte riktigt vad det var först.. Men det var två kisse-katter som låg på vägen och yrkade samlag! Jag och Mikis har nog aldrig garvat så mycket i hela våra liv! ^^ Sen drog vi ut på stan och härjade med alla fulla studenter.. xD vi var iofs på citybowlingen och dummade oss.. Men de var nice, sen blev de och fara runt på lite pojkar som ville ha skjus hem, och man kan ju inte säga nej till "cute-face"-arna... så de blev en sväng till väster, sen en sväng till Östersta.. :) Nice nice, en släppte jag av mikisen, och åkte hem. Nu ligger jag i sängen med datorn.. och funderar på och skita i och sova, eller om man ska försöka sova några timmar. Blir ju och jobba i morgon! ^^ Sen kommer ju lillan också.. så ska ju vara barnvakt över dagen och kvällen och natten ^^ Så i morgon hittar ni mig på min adress hemma! :) Slå en plingelipling om ni är sugna på och umgås med mig i morgon kväll.. Jag måste i alla fall vara hemma och ta hand om LITEN <3 *längar,längtar*

Jajusst ja, jag och Mikis styr med svin-faktor!! ^^ <3 älskar dig mitt lilla plåt-luder. Jag är så jävla glad för att jag har dig.. Du kan verkligen dunka lite vett i mig när jag är så vilsen som jag är just nu! ^^

Puss

Mobilt

Hejsan! Kanske borde skaffa iPhone!!! Jag tog mikis mobil och kom på att jag kan skriva blogg på den! Och det vore ju någonting och kunna uppdatera hela tiden!! Wiee à det får jag fundera på en stund! Pussar bilderna från dagens bus kommer!

I was your Illusion

Grattis alla studenter som tg studenten idag!^^

Evergrey - I´m sorry
http://www.youtube.com/watch?v=8bGp7LCRTlM

Näe ni, idag skulle de fixas med fest, men jag orkar inte, ska ha lillan i morgon därför inge festande! Blir Bio ist! och de e la lika kul det! :) så Natta & Mikis drar till lkpg och tittar på bio! ska käka någonting också! :) Sen blire kanske något glas senare ikväll! :) eller en cider kanske? :P

Tackar pappsen idag! :) när jag fick tillbaka min bil idag satt det nya däck på! :D TACK TACK TACK! ^^ (Känner mig lite bortskämd, Men jag älskar att vara jag :D)

Ja, vad finns det mer och säga? jag är hemma i Motala igen! :) och det känns, ehm... bra tror jag.. har inte riktigt hunnit med och tänka, har lite annat och styra och stå i! Näe nu måste jag få tag på lilla mikisen! :)

Puss

Lite planering

här kommer en redovisning över vad jag eventuellt ska göra i sommar, eller saker som jag ska göra!
-Liseberg (om typ 3 veckor)
-3 veckor på Malta? (slutet av augusti eventuellt)
-Bada i vättern (Badkrukan är igång)
-Västervik
-Smultronstället
-Jönköping
-Gränna
-Tyskland (Danmark)
-Stockholm
-Lars Winnerbäck lkpg 8/7 (beror på mammsen?)
-Bodaborg

Hmm, känns nice änsålänge :)
hoppas bara på att de kommer bli så också.. xD Känns jävligt göttans att Lisebergsresan är planerad nu i alla fall! ^^

Puss

Misslyckandes!

Hejsan, dagen idag har varit kanon,varit ute i solen i 6 timmar... och de bränns... :P Men jag är varken röd eller brun... -.^ Well, ingenting och göra åt. hmm finns inte så mycket och säga om dagen.. förutom att jag precis nyss gjorde ett stort misslyckandes!! o.O Joo, man regestrerar sig, sen glömmer man vad man hade för inloggningsnamn, och de e de som behövs för att man ska kunna få "uppgifterna" OCH JAG BLIR TOKIG! Smart tjej är jag! känner mig ybber duktig! Kom och häng mig!! :/ får fixa det på måndag!! för till helgen orkar jag inte.

Jag tänker inte skjuta på mina problem, jag tänker åka hem och ta skiten, för även om jag kan skjuta upp dom för alltid... bara för att det är en möjlighet, tänker jag ju inte göra det.. det finns alltid fler alternativ..

Detta är Historian,
flickan med glorian.
Som kunde komma vart hon vill,
plus en jävla bra bit till.

Hon kan inte för,
hennes tankar aldrig dör.
Hon önskar att det fanns någon som förstod,
inte bara folk som henne bedrog.


Puss

It´s written in the wind, It's in the stars

Hejsan.
Dagen idag, speciell, blev tidigt för min del, och typ direkt börja måla.. och de gick la som vanligt... Kanoners förutom att det var så jävla varmt! :P faen stod i bikini och målade.. så har bränt mig lite.. Men det får man väl leva med. Jaja, sen har jag varit i byn, lagat mat, diskat och sen kollat på film... :D Step up.

Jaha, volvofan, jaa har ingenting och säga om den... USCHAEN !!!

jag tror inte jag har möe annat och berätta.. näe ingenting! :/ fy så träligt....
PUSS

I don´t crying over broken heart!

It's only you I want. It's just you and that makes me smile, it's only you who makes my heart beat so fast. It's only you that matters for me. why?

Och varför känns det så?
Varför känns det som att den lättaste utvägen är "Take a gun and shoot me right through my head" Jag är inte den dåliga, det inte jag som har skapat detta elände, varför känns det som om jag måste göra slut på det?

Well, Det som händer, händer... Det som inte händer, händer inte.

Näe ni, ingenting deprimerande över mig inte... Mest huvudet tänker så, men samidigt som jag mår kanoners.. Det är något fel... Jag tror inte min bit i hjärnan som har hand om käslor, eller den biten över vad jag tänker, eller den biten med handingar... jag tror inte dom sammarbetar förtillfället. TUR är väl det. Men sånt är livet. Idag har jag målat igen... fett med pengar hoppas vi på! då blire party till helgen kan jag meddela! ^^ och shopping.. och och och och bara massa skojj!

Men himmlen är askgrå, träligt... mycket träligt...

Baah, känner mig så söt nu förtiden förresten! ^^
Puss.